Rulleomelett
En god omelett servert på senga eller pakket med som niste er supert. Mange næringsstoffer og behagelig metthetsfølelse som varer.
Rulleomelett, oppskriften er til en omelett:
- 30-40 gram grønnsaker
 - 1 egg
 - 1 ss melk
 - En klype salt
 - Litt ramsløksalt eller annet urtesalt
 - Litt vårløk
 - 2-3 sneier ost
 - Evt kjøttpålegg
 
Jeg bruker pannekakepanne til dette, 20 cm i diameter, har du større panne må oppskriften tilpasses.
Kutt grønnsakene i små biter, jeg har brukt rødløk og paprika, ta det du har.
Skjær vårløk i ringer, legg til side.
Surr løk og paprika noen minutter i panne, mens dette surrer rører du sammen egg, melk og en klype salt.
Ha grønnsakene over i ei skål og ha det sammenvispede egget i panna, middels varme.
Etter et minutt kan grønnsakene has over, ha over vårløk, ost og evt kjøttpålegg.
Når omeletten har satt seg, rull den forsiktig, ha over på skjærefjøl og del i to.
Topp gjerne med spirer.
Spis til frokost, eller pakk med i matboksen.






For flere frokosttips, se her:  http://www.kjoekkenmagi.no/?s=frokost 
For flere lunsjtips, se her:  http://www.kjoekkenmagi.no/?s=lunsj 
	
	
	
			
			
				

