Middelhavsbrød
Disse enkle, myke og supergode middelhavsbrødene har allerede gått sin seiersgang på instagram. Nå var det på tide å dele oppskriften også her. De kan minne litt om naanbrød. Jeg serverer de til supper, gryteretter og ovnsformer. Noen bruker de og i stedet for tradisjonelle tacolefser.
Antall porsjoner: 4 (8 små porsjonsbrød)
Ingredienser:
- 400 gram siktet hvetemel, gjerne tipo 0
 - 100 gram gresk yoghurt
 - 2 ts bakepulver
 - 1/2 ts salt
 - 3-4 ss flytende honning
 - 200 gram lunkent vann
 
Fremgangsmåte:
Bland alt sammen og kna sammen til en smidig deig.
Pakk i plast og legg i kjøleskap minimum 30 minutter.
Del i åtte emner, ha mel på bordet og rull ut.
Du kan gjerne ha litt revet mozarella over, brette i to og rulle ut igjen.
Stekes i panne eller på steketakke ved middels-høy varme ett lite minutt på hver side.
Pensle med olivenolje, gjerne tilsatt hvitløk og mynte.
Nyt. Lykke til!!

	
	
	
			
			
				

